foto:dingata

shu..

Godmorron alla vänner hoppas helgen har gett er alla det ni behöver..ledigt.vila lugn och ro men även festligheter bekantskaper och ett gott skratt..

Jag har försökt få med alla sakerna..men vad jag verkligen haft i tankarna är något helt annat.Jag har kännt det med alla jag har umgåtts i helgen..i fredags var vi bjudna över hos min syster som kommit hem från hotellsjukhuset med sin bebis.. och förutom att maten var god och den lilla bebisen var centrum för kvällen så snackade vi om det hela världen snackar om..nämnligen om vi ska vaccinera oss eller inte?

 I lördags träffa jag min tjejs familj och även där var dom flesta skeptiska på sprutan, senare på kvällen träffade jag alla grabbarna i studion och gissa vad vi snabbt kom in på?

Vaccin, svin influensan,vad vaccinet innehåller, saker vi hört, sett på tv  hur många som har dött osv osv.

Ingen kan riktigt svara på innehållet för alla spekulerar efter vad dom tror efter saker dom hört dessutom är ingen av oss läkare.

Min papa har vaccinerat, och en annan kompis har gjort likadant och dom tvekade inte en sekund på att göra det.

Jag frågade papa varför han inte hade tagit med mig till vårdcentralen  eller kämpat med att övertyga mig eller bara du vet varit papa om det?

Han rykte på axlarna och tyckte jag var tillräckligt hårig och gammal för att ta det beslutet själv..

Jag har insett att det stämmer:)jag måste vara vuxen inför detta och göra det som är rätt..

men det är inte alltid så lätt med alla denna hysterin teorier och den allmäna misstron..

Jag har gjort mycket mer än detta i helgen men det får du gå in i efterhand och lyssna genom 30dagars arkivet!jalla vi hörs imorron prick kl 7!

godmorron yao:)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".