foto:maher

shuu

Godmorron  alla vänner hoppas ni haft det bättre än mig..

Helgen började bra i fredags var jag på en födelsedagskalas och allt var bra men i lördags blev jag dålig och söndagen handlade mest om att vila ut och bli frisk..

Såna här överraskningar hade jag inte räknat med.. jag har liksom  ingen   tid att bli sjuk  inte just nu iaf,jag har en resa på gång,jag hade ett uppträdanden  igår kväll jag  missade fotbollen jag hade planer och saker att göra helt enkelt..:(

Så min helg har handlat om tålamod, ska man sammanfatta dessa två å halv dagar så har det handlat om tolerans, om att hitta lugnet  inom mig själv.. trappa ner å låta kroppen få vara sjuk..

Jag måste erkänna att på sista tiden har mitt tålamod satts på prov, och inte bara på jobb utan hemma oxå.Jag gillar inte att vänta,när saker å ting ska göras måste det ske nu, imorron är det försent..jag gillar kvikhet,när folk tar för långt tid på sig blir jag rast lös å tappar intresset:(

Gå in och lyssna på hela programet , jalla 30 arkivet väntar på dig;)

hörs imorron /dejaaay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".