foto: Jason, Elektra, Jocke

Jag drömmer alltså finns jag...

I dagens morgonprogram pratade vi om drömmar. I studion hade vi även med oss min bror Dj Jason (aka Tegma) som själv sysslar med musik och hade lite tips och råd om hur man ska göra för att nå sina drömmar...

Trots min förkylning och smått febriga tillstånd var energin i studion på topp, härligt skvaller hade vi bland annat, udda undersökningar vi diskuterade och massor massor av härlig musik. Missa du dagens sändning är det bara att gå in i sändningsarkivet och trycka på morgonprogrammet! Jag heter Elektra och tillsammans med Jocke hör du oss mellan 7-9, godmorgon!

P.s Denna veckan har vi en tävling på gång på morgonprogrammet. Har du en härlig sloggan som förslag, vill vi att du är med och tävlar!!! Förr hade vi "lägg dig med det gamla, och vakna upp med det nya", nu vill vi ha en helt ny sloggan som DU har kommit på och väljer vi just DIN som favorit vinner du ett härligt pris!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista