foto: Lilly Sekaric

Musik för Haiti!

I dagens morgonshow snackade vi om massa olika saker, Jocke bitchslappade på övervakningssamhället, Elektra undrade om det verkligen var bättre förr? Och lyssnarna gick loss på frågan ifall överviktiga ska få betala extra på flyget?!
Vi snackade även om Haiti och vi spelade 2 stycken låtar tillängnade till krisen i Haiti och alla människor som lider där och jag lovade att lägga upp en länk till var man kan ladda ner Lupe Fiasco´s tribute.  Så för att ladda ner Lupe Fiasco - Resurrection (Feat Kenna) följer du länken http://www.musicforrelief.org/.
Det är gratis att ladda ner men du uppmanas att bidra med några kronor om du gillar låten och det är ju ingen dum idé.

Vill man skänka ett bidrag hemifrån är det kanske enklaste att skicka ett sms till 72900 och skriva AKUT i sms:et, då skänker du automatisk 50 :- till jordbävningens offer! Tillsammans kan vi faktiskt göra en stor skillnad även om det låter klyschigt.  Stort tack till alla som sms:ade och lyssnade på programmet idag, vi är tillbaka på Måndag igen 07-09 och tills dess hoppas jag ni får en riktigt nice helg!!

Ha det fint,  Jocke aka Juke di duke

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".