foto: scanpix

Hjärtat får aldrig rynkor

Jag tror att vi lever i väldigt oromantiska samhällen därför skadar det inte att försköna vissa livssituationer :). Det blir nyttigare och roligare så! Åt andra sidan (eftersom jag alltid ska se saker och ting från olika vinklar) så kan nackdelen med att försköna saker i livet vara att det går alldeles för långt, så långt att man hamnar i någon slags icke verklighet. Många gånger gör jag det när jag tillåter mig själv resa bort i tankarna genom en bra film med ett sagolikt underbart manus. Eller genom en låt med emfatiska känslofyllda ord...

När jag kommer tillbaka till verkligheten, speciellt under perioder då jag har pojkvän, har jag insett att nej filmens värld och sångens ord avspeglar inte min verklighet som jag djupt inne hoppats på!

Kärlekstisdag i studion idag med Jocke och Elektra, och vi pratade om favorit kärlekscitat. Kanske inte mitt favorit citat precis men Walther säger:

"Kvinnan tillbringar en stor del av sin tid med att vänta på den stora upplevelse som hon kanske aldrig möter" //Walther Winchell ...hmmm...

/Godmorgon, Elektra :)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".