Foto: Privat
Dj show 22-00

DJ show ikväll 22-00: (Repris) Underground Militia

Ikväll har vi tagit det steget bort från det "gamla vanliga" som spelas på Din gata 100.6. Tillsammans med Baste och Jonas aka Jonne som är två av medlemmarna Underground Miltia från Malmö,  ökar vi tempot till en "osittbar" mode. Det blir en salig blandning av bl.a. Jungle, Uk Funky House, Old skool Garage och massa mer. En sak är säker musiken står i fokus!

22.00-00.00 Underground Miltia på Din gata 100.6 Tuuune in!

Detta är en repris från 2010.

UNDERGROUND MILITIA bildades av en grupp vänner som delar samma kärlek till musik. Vår smak korsar alla musikgenrer men vår kärlek ligger först och främst i svart undergroundmusik som Jungle, DnB, House & Garage. Ett av våra mål är att ge "vanliga" människor en chans att höra något annat än vad som spelas ute på många klubbar och radiostationer idag. Vi försöker vara en liten motvikt till den massiva kommersialism i musikbranschen idag, även om det verkar vara en överväldigande uppgift.Underground Militia består av Jonne, Kwame, Baste, Lazee, Evelyne & Igge!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista