Juan & Elektra

Förändra!

Idag har det handlat om förändringar. För är det något som har förändrats är det här på Din gatas redaktion då Juan är tillbaka men också livsförändringar i våra och era privatliv. Vi diskuterade nämligen i morgonprogrammet vilka livsförändringar vi upplevt på senaste tid. Förändringar på både gott och ont, stora som små! Så såg vissa av era sms ut:

"Hej Din gata! Jag var fast vid mina gamla kompisar i hela grundskolan och högstadiet och kände mig trygg med dem och var dessutom lite blyg när det kom till folk jag inte kände. Sen när vi började gymnasiet och på olika skolor behövde jag plötsligt visa framfötterna för andra och detta var jag inte så van vid. Så jag kan säga att det inte gick särskilt bra. Men nu 1,5 år senare har jag blivit mycket tryggare i mig själv och vågar mycket mer. Jag har alltså gått genom en förändring och blivit mognare, tryggare och framförallt mognare! Nu kan jag t.o.m älska mig själv. Tack för det och tack för världens bästa radiokanal"

"Min största förändring är min kille, jag hade väldigt dåliga förhållanden innan och trodde aldrig att jag skulle hitta någon som skulle älska mig för den jag är som person, men för en månad sen så hittade jag världens underbaraste kille, mitt liv har vänt från botten till toppen, innan mådde jag riktigt dåligt men nu mår jag riktigt bra, han älskar mig för den jag är och inte för hur jag ser ut. Skulle gärna vilja slänga en hälsning när jag ändå är igång, jag älskar dig världens bästa rasmus från din mimmie (din gata är den bästa radio kanalen, tack för att ni finns)"

"Jag har sagt hejdå till mitt tidigare liv. Jag har alldeles för länge blivit utnyttjad för mitt utseende alldeles för länge hållit på med knark och skit. Men sånt är äntligen borta från mitt liv. Jag har börjat om jag har sagt hejdå till dom som drivit mig till att hamna i den skiten. Det är ingenting man vill befinna sig i. Det är ingenting man vill göra. Jag uppmanar alla att verkligen bara titta bort från de hållet och se till att aldrig hamna där. Tack för en underbar program och välkommen tillbaka juan vi har saknat dig!! / Angel

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista