Shuuuu...:)

Nu var det äntligen min tur att börja blogga igen här på hemsidan.Idag snackade vi om våra brister, våra fel saker vi kan förbättra när vi älskar och tycker om någon.

Jag hade en vän som hade en kraftig brist i sitt sätt att uttrycka kärlek..Han var en bra pappa till sina barn, en godvän men blev väldigt aggressiv vid vissa tillfällen.Vi fick reda på att han slog sin tjej.. jag vet inte hur många gånger, eller hur ofta det kunde hända, men det hände mer än en gång :(Jag minns vad jag sa till honom när jag för första gången fick höra det,men han vände det mot mig å börja påpeka alla mina brister hos å varnade mig  för att ha lagt i mig hans familjeproblem.

Våld är absolut inte tecken på kärlek för det första så det finns olika nivåer på vilka brister man bär på som person…å vilka man tar med sig in i relationen.

Så här skrev våra lyssnare idag tex: Tjena jag sluta träffa en tjej en gång när jag var lite yngre för att hon hade everest jacka. Lite pinsamt men var inne i mode och skämdes för att gå runt med henne. Observera jag var lite yngre och förstod inte så mycket.

hej juan och electra!jag har dumpat en kille för att han duschade nästan aldrig.och när vi kom till den intima delen så trodde jag att jag skulledö.från miss p

TACK till alla som lyssnade på oss idag,nu laddar vi med ett nytt  program.Imorron prick kl sju.

Jalla vi ses då!

deejaaay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista