shuu!THANK GOD IS FRIDAY YAO!

Godmorron alla internet användare,, för läser du detta nu har du 1,missat dagens sändning och sitter och uppdaterar dig med 30-dagars arkivet .2, du hängde med i morse men får inte nog av oss 3,du blev nyfiken på hur Elektra ser ut...mmm.:)

Idag snackade vi saker vi stör oss på.Vi hade även Beatriz som vann ett exxxclusivt studiebesök (i torsdags) och dessutom steppade Gigermo Molins in i studion.Mff mitt fältaren som var ett dingata fan kunde berätta att han hatar att förlora å att det stör honom jättemycket..

Mycket trevlig överraskning,, Men nu undrar ni säkert vad jag stör mig på.,.jag ska berätta om det som hände mig häromdan..

Jag står å berätta något för en vän , personen har själv undrat hur helgen har varit å sen berättat man ju glad som man är ,men efter en stund märker du att ingenlyssnar längre.

Personen har tagit upp sin mobil å börjat smsa …fatttaddduu? Alltså hon tittar fortfarande på dig men  öronen har haft lock en bra stund ska du veta,,jag hatar när det händer,,jag vet själv hur det är .. jag kan inte , tyvärr jag känner ingen som kan tänka ut ett sms skriva å samtidigt höra sin kompis berätta om sin helg..

Mycket irriterande.

Nu får ni ha en bra helg,Lägg dig med det gamla å vakna upp med det nya,

yatuzza!

dejaaay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".