Godmorron!

Godmorron allihop som missa programet idag, många som checkar in hemsidan nu har kanske missat dagens tävling med Gonza och Farishta..Som alla torsdagar så fixar vi en tävling och idag skulle man avsluta meningen .. "jag kommer alltid minnas"... Här kommer dom vinnande bidragen;

VINNARE  NR 1# SKREV..jag kommer aldrig glömma sommaren 2007, jag gick i 8an då -det roligaste skolåret so far! Och det var även då jag träffa min första pojkvän, vårtförhållande var katastrof!! Men idag är han min absolut bästa killkompis och vi står varandra så nära! Många härliga minnen som kommer finnas föralltid!

VINNARE NR 2# SKREV ..Hejhej. Jag kommer alltid att minnas när min pappa låg i sin säng bara veckorna innan han dog, jag va fyra år och busade alltid med honom, så en dag när jag skulle på ett födelsedagskalas så hade jag en present med lego som jag skulle ge i present men det visste Inte pappa så jag gick in dit och öppnade det tillsammans med min pappa och lekte sen när mamma kom in och såg det så blev hon jätte arg så jag fick stanna hemma. Lite konstigt minne men jag kommer alltid att minnas det :) Keep ya head high!

iMORRON är vi tillbaka prick kl 7, vi ska avsluta veckan på topp och ventilera inför helgen..

häng me då,,

Lägg dig med det gamla å vakna upp med det nya.

dj Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".