shuu...:)

Godmorron alla morgon soldater. Hoppas att du fått en bra start på denna kärlekstisdag den 23 mars.Idag snackade vi om hur pass viktigt humor är i en relation.Elektra å jag var snabbt oense om bland annat människor som anses vara "torra" alltid är torra eller att dom kan vara hur roliga som helst i ett annat sammanhang.

Så här skrev våra lyssnare:skratt med sin partner är en turnon baby.Man vill ju inte vara på en dejt där det är helt allvarligt, men man kan ju endå inte skratta åt allt. Det finns ju gränser.Ni är bäst :-)

. Jag håller med electra! Jag har byta skola sju gånger runt om skåne och jag har alltid varit den som låter mest och alltid drar skämt :). Medans någon enstaka alltid är tråkiga, säger ingenting och alltid likadan fastän miljön . Piiiis ha det fetast ! / wicky

1-0 till Elektra..:(

humor är svin viktgr enligt mig. Man ska kunna busa och skratta med sin partner. För övrigt så håller jag med juan om att en person kan vara tysti vissa samanhang men en riktig entertainer i andra. T.ex mig själv. Brukar va lite mer avvaktande kring folk jag inte känner. Men med mina vänner är jag på ett annat sätt. Så elktra, lyssna på mr. Havanna. Han har rätt ;) pey

1-1 !! yatuza!

hej humor är mycket viktigt för mig i ett förhållande man måste ju kunna skratta tillsammans. Just nu har jag träffat den roligaste människa som jag någonsin varit tillsammans med. Tack för ni håller en vaken på morgonen och gör så man ler och skrattar innan man kommer fram till jobb. Puss lilla malmö tösen. Ps man kan ju ha olika humor nivåer och det kan ju betyda att du kan tycka personen är tråkig medans tusen andra kan dö av skratt med personen. Eller hur?

2-1 till Juan!!!!! yes!!

(jag vet , det är ingen tävling..men utmaningar gör dagen så mycket mer roligare)

Imorron är vi tillbaka kl 7.. lyssna då oxå

bless

dj Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista