shuu...

Godmorron,hoppas att ni har fått i er lite frukost för det har vi:)

Idag lekte vi, tanken var att under en dag fick vi betämma sätta reglerna vad i såfall skulle vi förbjudit..så här skrev våra lyssnare:

Jag vill förbjuda människor som är själviska som bara tänker på sig själva och är snåla och speciellt dom som har brat attityd! Det är nog det värsta! Bless från m.

God morgon Juan och elektra! Jag skulle vilja genomföra ett lag där alla människor som har ett jobb ska betala ett litet bidrag till dom fattiga människor som har det svårt, ungefär som skatt men 100 kronor eller nått. Dom 100kronorna hade man inte ens lagt märke till men 100kr från varje människahade vatt mycket hjälp till dom fattiga! Jag hade velat förbjuda oss killar som kissar ståendet för att det stäncker överallt tack för bästa morgon show lyssnar på er varje jobb morgon :) hade bäst

På tal om förbud så för ett par år sen så cyklade en polare igenom mobilia för där står ingen skylt om det bara om djur och rullskridskor och vakten stoppade honom och fråga vad han gjorde? Och om han var dum i huvudet? Men där står faktiskt inget förbud om det menade han på då.. Och än idag så finns där ingen skylt om det. Så om ni inte orkar att gå på mobilia så ta cykeln!:) ha det bäst! mvh andreas.

Jag vill förbjuda att folk (min pojkvän) sänker volymen när jag lyssnar på dingata, för att han tycker att jag inte lyssnar när han pratar med mig. ;) Besito

Så här kunde det låta i dagens förbjudna program..

imorron är vi tillbaka yao:) prick kl 7

mvh dejaaay Juan Havana!! Boom praaahh praaah

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".