Elektra

Molnen är rosa

Idag var det en annorlunda fredag i studion. Vanligtvis brukar vi varje fredag ventilera och diskutera om sämre saker vi upplevt i veckan eller saker som vi stört oss på den senaste tiden. Men just idag vände vi på allt i morgonprogrammet. Både jag och Juan har upplevt fina saker den senaste perioden i våra liv. Vi kände dessutom att det är så mycket lättare alltid att kritisera och se det negativa i saker och ting. Därför kände vi, att vi ville anstränga oss extra mycket idag med att se och uppskatta de positiva sakerna vi upplevt i veckan istället! Allt från att hylla vår snälla goa pojkvän, vår varma härliga familj eller kanske en liten liten händelse som inträffade i skolan eller på jobb och skapade glädje i oss.   

Jag själv har inte riktigt insett att nu efter en lång tid då jag träffat en underbar kille, att jag förmodligen är kär. Och eftersom jag inte riktigt har smält känslorna jag bär på och vad de betyder, lät jag Juan analysera symptomer jag har: 

Symptom 1) Ser molnen i rosa, 2) sömnbrist, 3) stirrar in i datorn minst 30 min i sträck, 4) noll aptit, 5) ingen fokus, 6) torktumlare till magkänsla, 7) ler med mig själv konstant, sååååå....

Juan Havana bekräftar: Kär!  

//Godmorgon, Elektra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".