shuu:)

Godmorron alla morgontrötta.. Solen kikade precis fram fast att min partner i studion lovade moln. Så e det, dont shoot the messenger!

Idagens program hanterade vi ett svårt ämne, kärleksproblem och när kärleken inte alltid räcker till. Vi efterlyste lite drama å berättelser från lyssnarna. Checka ut några av våra sms:

Hej coolingar. Jag har det exakt som ni säger men jag trodde inte det va vanligt. Vi är bara för bekvämligheten o mest hennes oxå. Vi har bråkat o varit taskiga mycket o varje gång säger jag att det inte är lönt att fortsätta ses för vi kommer aldrig lösa något. Medan hon alltid vill att vi ska vara tillsammans. Hon säger att jag är hennes allt o hon tänker inte fortsätta leva om inte jag vill va med henne. Hon har lämnat sitt gamla liv bakom sig dessutom.

Jag älskar min nuvarande fru men hon kan inte hålla me mig när det handlar om hennes famili...jag tycker inte als om hennes famili men jag måste svälja alt skit fr dom..jag klarar inte als av...jag har sagt ti min fru o måste separerar...det e jätetråkigt at frugan lämna sin man o inte lysnar als..så det e henes famili förstör vår förhålande Mvh Omed

Hej tuffingar! Håller med dig Elektra, att vara nykär är nog den skönaste känslan som finns!

Har dock varit med om det ni pratar om... var tillsammans med en underbar tjej i 5 år men insåg efter cirka 4 år att det inte var vi två... trots att jag älskade henne och ville att det skulle vara vi två för alltid så märkte jag att vi sakta men säkert gled ifrån varandra. Den största sorgen låg nog i vetskapen om att vi inte skulle kunna göra varandra genuint lyckliga i det långa loppet... Nu tre år senare är vi väldigt goda vänner istället!

Kramar och sköt om er!

Imorron är vi tillbaks prick kl 7 ratta in då Boom!

dejaaaay Juan Havana