Helgen är här!

Äntligen fredag!!! I studion i morgonprogrammet summerade vi veckan som har varit för att starta helgen så lättsamt som möjligt. Denna helgen är jag på ett "allt men inget humör".  Jag vill göra allt! Jag vill festa, jag vill äta middag på något lyxigt ställe, fika, mysa, kramas, jobba, umgås, sova, ta det lugnt, ta det vilt.... men samtidigt saker som inte kräver ansträngning, som till exempel ingenting :-)

Helgen har redan börjar här uppe på kontoret, jag har suttit sen efter sändningen (9.00) och bara stört mina kollegor och pratat bla bla en massa om allt så som spådomar, horoskop, relationer, förhållanden, egenskaper och vad som händer till helgen.

Kom på dessutom att jag glömde blogga av allt mitt tjat och prat, min mun går i ett idag och jag har en otrolig energi som jag måste få utlopp för. Innan jag gör det, ska jag tänka till om det här med kommunikation, för på måndag prick klockan 7 är det de samtalsämnet som jag och Mr Havana i morgonprogrammet kommer ha i studion tillsammans med dig! Glöm inte att ratta in mellan 7-9 på måndag med Elektra och Dj Juan Havana, till dess ha en super härlig fredag!

//Elektra :-)