Höga krav!

Killen jag skulle vilja träffa ska gilla musik, han ska vara lättsam, spontan, humoristisk, självständig, listan kan göras längre!

Jag har en hel del krav och det kan väl kännas lite löjligt och jag vet att när jag är kär så spelar inte alla dem egenskaperna så jätte stor roll och jag har tänkt att jag ska nog sänka mina krav och inte vara så kräsen! Men nej! Jag vet vad jag vill ha och vad jag förtjänar, eller vad man ska säga, så jag tycker att jag har rätt att vara lite kräsen! Han behöver ju kanske inte ha exakt alla egenskaper jag söker men jag tycker inte att det är orimliga krav!

Men orimliga krav finns! Finns det något krav som är helt orimligt när du ska dejta? Jag har ju mina krav som jag tycker är rimliga, men orimligt blir det när jag börjar kräva att killen ska vara jätte rik eller se ut som den snyggaste killen i Hollywood!

Enligt artikeln jag läste i början så är ställer kvinnor höga krav på sin blivande, men vad är orimligt att kräva enligt dig? Oavsett om du är kille eller tjej!

Ring in och berätta om det för oss! 040-735 25 är numret!