goodiebaag

shuu:)

Godmorron alla vänner hoppas ni har vaknat upp pigga och utvilade,lugna och harmoniska.Om inte så måste jag påmina er om att livet gör som den vill..Det gäller att acceptera att ibland är den lite tuffare än andra dagar.

Yes gott folk  att acceptera något betyder för mig att leva med verkligheten..Man får inte lov att fly från problemet,  inte heller rymma eller undvika dom svåra stunderna . Acceptans är mycket svårare än vad vi tror men det är något vi alla gör mer eller mindre.

Vi snackade om acceptans i morse...

Idag blev vi berörda av alla fina å personliga sms från er, här kommer vinnarna i dagens tävling:

-Jag har fått acceptera att livet inte gick det hållet jag ville. Kanske skulle man ha tagit andra beslut och andra vägar. Men det komiska är att det jag ville bli, blev jag. En bra människa som ger tillbaka till samhället. Jag blev kanske inte den fria journalisten. Men vet ni vad, jag svävar på moln och samtidigt lyssnar jag på dingata 100. Sexii. Lov ya. Semi

-jag har accepterat för 4 år sen att jag ej kan fortsätta mitt liv som narkotika beroende för då lär det bli en säker död, så i juli har jag varitren i 4 år och livet är helt underbart.

Grattis till er och alla andra som skickade in!Imorron är vi tillbaka prick kl 7!!

bless

dejaay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".