Godmorron!

Nu kom Dt precis in.. genom dörren alltid lika glad, sugen på att visa mig ny musik. Vi ska sätta oss ner nu å snacka om morgondagens show.

Missa du dagens show kan du alltid checka in vår 30 dagars arkiv där du kunde höra hur våra lyssnare hyllade å berättade om personer som står dom nära. Vi talade om människor vi vänder oss till. Checka ut några av dina sms..:)

Min man! Han är min bästa vän. Kan jag inte prata med honom är det min lillasyster el mamma. De var de första jag ringde när jag kom ut i morse och upptäckte att jag haft inbrott i min bil. Anna

God morgon! Nu när jag kommit till hållplatsen jag ska ta bussen ifrån till jobb kom jag tänka på vem jag vänder mig mest till, det är min pojkvän o min lillasyster som är 1 år o 4 mån yngre än mig. De är de som står mig närmst. Sen har jag en tjejkompis som oxå, men hon är inte seriös mot mig, trots att hon står mig närmst o har känt henne i 10 år nu. Kram på er..

Jag vänder mig till mig själv vilket har blivit problem i förhållandet med min tjej.att jag inte har så lätt att öppna mig känns det för henne då. Vänder sig någon till mig killkompis tex har jag lättare att ge råd för att jag vet vad denne går igenom.. Så bara för att man lyssnar när någon berättar om sina problem betyder inte att man inte bryr sig. W

Imorron är vi tillbaka prick kl 7! vakna med oss på dingatas morgonshow!

bless / dejaaay Juan Havana