1 av 2
Gonza och jag tillsammans med Robbin och Set
2 av 2
Pågatavla+ Pågaring

Så hur gick det då?

Dagens show var väldigt djup. Vi snuddade vid tankar om vad lycka är, vill vi verkligen alltid vara lyckliga? Ja, svaren gick isär,men vad vi nog alla var överens om var att vi bör ta till oss våra känslor, vilka de än är, och verkligen känna efter. Varje känsla vi har inom oss kan bygga upp oss, bara vi tar oss tid att acceptera dem.

Robbin Carlzon,konstär, och Set Hallström,musiker och producent, var med oss i andra timmen och berättade om vad de gör för att göra världen, om så på lokal nivå, bättre.

Seth pratade om att vi ska försöka bli av med våra förväntningar på vad lycka är, förväntan kan då förstöra lyckan och vi ser inte de små glädjestunderna. Robbin fyllde i och sa även det att om vi slutar att ge så kommer vi aldrig att må riktigt bra.

Robbin delade också med sig av sin konst och hur han nu, tillsammans med sin subkulturiska konstform tar sig in på gallerierna. Med start i Malmö. Slussg. 13, 20.00 sharp! på fredag (26/11)! 

Jag lämnade programmet med en massa tankar om livet, hoppas det var fler som gjorde det.

Kärlek från Frida  ....och gonza såklart ;0)..

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".