Vintern Är Här!!

Godmorron yao!

Hej mina vänner, hoppas du har vaknat upp på rätt sida av kudden. I morse hoppade jag upp från sängen å rusa fram till fönstret som en liten poike på juldagen.Å precis som jag misstänkte..Snön har kommit till malmö!

Väl ute så var det mer is än snö men det kändes som att luften var renare, gatan fick sig ett fin vitt täcke över sig och jag har aldrig välkomnat vintern så här mycket som nu:)

Min lilla valp Papo såg en anning skeptisk ut .Det är hans första vinter nånsin å snön kändes lite konstig under tassarna tror jag.Det en snabb promenad å sedan var det dags för mig att bege mig till jobb.

Idag pratade vi om Pengar,å vilken relation vi har till henne.Hur viktigt cashen är för oss..osv..Checka gärna våran arkiv där man kan lyssna på allt man har missat:) bra va?

Imorron blir det tävling vi har gäster från förra veckan och dessutom ska vi lära känna Danina som vikarierar för Elektraa!

Så här ser vi ut med våra vinterjackor:)

mvh Dj Juan Havana!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista