Underbara gästerna Fidan och Mona fick vara med och snacka om tro hopp och kärlek!

Dobro jutro alla Din Gata-lyssnare!!

I dag debuterade jag faktiskt som programledare. Det finns en första gång för allt, som man säger...

Jag som sitter bakom knapparna heter Danina och vikarierar för Elektra veckan ut plus hela nästa vecka.

Så vem är jag? Vem äääär jag? Aldrig lätt att svara på - för vem ska lära känna mig i text?
Jag är journalist, jag är 23 år gammal, jag är född i Montenegro. Jag är inte malmöit och jag snackar inte skånska fastän jag vill. Men det låter inte så bra när jag försöker...

I dag var min första dag och vi snackade om TRO. Det var ju tävling och lyssnarna skulle avsluta meningen "Jag tror på...". Det blev djupt. Djupa diskussioner om Gud och hur den här världen kommit till. Behöver vi ens reflektera om vem som skapat Jorden, människan, träden och blommorna och så vidare? Det snackade vi om.

Vi enades om att oavsett vilket så tror alla på någonting oavsett om det är Gud eller att man inte TROR på gud. Vi snackade också om att vetenskapen också är något vi tror på även om det heter VETenskap.

Det viktigaste är att vi respekterar varandra och att vi tycker, tänker och tror olika. Allt annat hade ju varit jobbigt. Eller hur?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista