xclusivz idag var Joe feat Game & Nas feat Busta Rhymes

Godmorron yao!

Hej mina vänner idag börjar helgen!Alltid lika underbart , men innan vi landa där var vi i morgonshowen tvungna att ventilera lite problem.Fredagar är just till för att släppa loss å öppna oss om precis vad som helst.

Danina berättade om en polare som aldrig ringer,en god vän som inte är lika god längre?Jag håller på att ramla i fördomsfällan där jag jämt å ständigt får mina fördomar om pensionärer bekräftade.

checka in vad våra lyssnare hade att säga om det!! Love u guys!!

God morgon.. Har ni inte tänkt på att dom har föredomar som blir sanna varje dag. Inte direkt att folket här i malmö är kända för att vara lugna.. Folk lever juh som att dom är i filmer, skjuter folk hur som helst o var som helst.. Från en andra generations invandrare :) ha en bra dag!

Ibland handlar det om okunnighet men ofta Pa samma saett som dina foerdommar har bekraeftats har de ocksa gjorts ang invandrare foer pensionaererna.. Tyvaerr/ invandrare

Jag tror det kan vara att din killkompis inte är på samma nivå som dig. Att han har känslor för dig som han inte vågat berätta. Och han tycker det är jobbigt att spela det här dubbel spelet längre. Även om ni är bra kompisar.Hälsningar dirty

God morgon people hehe jag tycker du ska snakka med honom om hur du känner och sen om han e lika dan zipp honom va ska man med vänner som ignorerar en. Annars ni har fett program fortsätt spela fet musik peace krille

Såå nice att ni alla skicka de in så kloka å värmande sms..:)Det är grymt att jobba här och känna att man kan bolla vad som helst mer er..Tack för en fet vecka ,hoppas du rattar in ikväll oxå för då ställer jag mig bakom spakarna å kicka igång helgen med Förfesten !!dejaay Juan Havana stayla!

Annars hör vi på måndag Danina å jag kör hela veckan!

mvh Juan Havana

BooM!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista