Zecret (David)

Zecret!

Gästade oss i eftermiddagsprogrammet. Vi diskuterade kring skämmiga sakert artister gör och hur det påverkar oss som fans. Är det ok till exempel att stora artister har kriminella bakgrunder, gör droger, slår sin partner eller gör musik med ansvarslösa budskap? Ska man särskilja på artistens musik och artistens privatliv, eller spelar det roll vad artisten faktiskt står för och gör när den inte är under rampljuset?

Sms:n från lyssnarna såg bland annat ut så här:

" Jag tycker inte en artists privatliv ska påverka ens åsikt. Man gillar dom för just musiken. Men sen finns det felfria artister som Beyonce som man kan se upp till samt lyssna och inspireras av hennes musik :DMvh A.

"Vad en artist gör på fritiden har jag inte med att göra utan man tycker personen för musik han/hon gör inget annat. Ha de!"

"Hej! Jag tänker bara på musiken, inte det någon gör när dom är själva. Ingen är en helt perfekt. Dessutom så måste jag påpeka att eminem har gjort sin musik under droger nästan hela kärriären. Han blir bättre av drogerna även om det inte är helt rätt. Det e det jag tycker.MoMo

Vår gäst delade med sig även han om vad han tyckte om detta och så fick han självklart också svara på Ehsans och mina snabba frågor snabba svar. Inne mot andra timmen fick vi även njuta av Zecrets liveframträdande! Hann du aldrig ratta in mellan 15.00- 17.00 kan du alltid gå in i sändningsarkivet och lyssna i efterhand.  

//Elektra  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista