foto: Behrang Miri

Behrang Miri får Sally!

Vad är en Sally? Jo, det är ett kommunikationspris som en firma i Göteborg delar ut för tredje året i rad.

Jag älskar priser och det behöver inte vara just jag som får dom för att jag ska uppskatta det. Detta priset vet jag inte mycket om men jag vet ett och annat om min vän, behrang Miri. Så låt mig berätta om varför just Behrang är värd alla priser.

Det handlar om att ge. Vem ger vad och hur mycket? Alla har olika förmågor och talanger och ekonomiska förutsättningar. Det som gör Behrang till en storhet i mina ögon är just hans förmåga att ge. Det inspirerar mig att ge mer själv och att engagera mig mer. För, Behrang sitter inte på några miljoner. Han har inte alla verktyg som krävs för att skapa underverk. Men ändå skapar han genemskap, samhörighet och detta gör han med begränsade medel och med entusiasm som främsta vapen. Stora multinationella företag betalar PR byråer massor med pengar för att med massiva reklamkampanjer skapa skenet av uppslutning och relevans inom en målgrupp där Behrang Miri inte behöver nöja sig med skenet av något utan kan skapa riktig relevans och uppslutning.

Det är nog därför det verkar intelligent av den där Firman i Göteborg att ge just Behrang Miri årets Sally. Han är ju trots allt en kommunikatör utan dess like. Mycket bättre än de flesta firmor man kan köpa sådana tjänster av!

// e

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".