Morgon Trött Dj Juan Havana

Godmorron yao!

Idag talade vi språk.Modersmål, språk vi har pluggat , alla svordomar våra polare har lärt oss osv..Listan är lång på hur mycket vi kan göra med våra grymmaste verktyg.Har ni tänkt på hur många språk som talas? 150 st bara i Sverige.. Checka ut denna historia  om hur dom olika språk kom till.Männsikor skulle bygga ett stort torn i Babel (Irak)  å Gud fick spel på allt å alla!

Babels torn i Bibeln har ofta tolkats som en symbol för mänskligt övermod och försyndelse mot Gud. Försöket att bygga ett torn ända upp i himlen har ansetts ha bestraffats med språkförbistringen, uppdelningen i olika tungomål, så att människor inte längre kunde förstå varandra.

Sedan fick vi så klart in en massa sms från våra lyssnare som kunde upp till 5 språk! Helt duktiga ju:) Gå in å lyssna i efterhand för idag han vi läsa upp dom flesta av dina mess.. 30dagars arkivet  är det som gäller yao!

Imorron kommer dagens artister Rootz One.Ska ringa dom nu å påmina dom.Sedan har vi en tävling och ett grym mening att avsluta. ( Har du aldrig tävlat förr så lyssna imorron prick kl 7)

Ha en fin dag tills dess! mvh dejaay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista