Biktbåset: Min kompis är tillsammans med mitt ex!

"Hej Kany och alla din gata lyssnare.

Kan inte fatta att jag maialr ett program på radio för att få råd, men desperate times calls for desperate messuers. Jag hoppas någon kan hjälpa mig att komma över och glömma.

Jag var tillsammans med en kille i 4 år. Han var min first everything om ni förstår vad jag menar. Vi hade ett bra förhållande men sen flyttade han bort och vårt förhållande rann ut i sanden. Men vi har haft kontakt och varit nära vänner hela tiden. En dag berättar han att min kompis från barndomen och han träffas. Nu är dem tillsammans och jag är knäckt över detta. Och vägrat prata med någon av dem. Missuppfatta inte mig nu, jag vill inte ha honom och är förlovad med en underbar man. MEN , jag kan inte bara släppa denna grejen. jag känner mig sviken och det har kostat mig två vänskaper. Jag vägrar se dem ihop, undviker fester där dem finns och tänker på det ofta. Vad fan gör jag? Detta äter mig inombords. Att tänka på att dem ligger med varandra, pussas och skrattar ihop gör mig svartsjuk och äcklad!!! Har jag rätt att var så här arg? är det någon mer än mig som har varit där? SNÄLLA BERÄTTA!!! Är min ilska Befogad??? Din gata I need YOUR help!!!

Mvh

Laila"

Som du kan läsa så behöver Laila just Din hjälp! Läs igenom mejlet ordentligt och tänk efter, är hennes ilska befogad? Har du varit i en liknande situation? "SNÄLLA BERÄTTA!!!"

Kom med Dina tips och berättelser som du skickar in till dingata@sr.se eller via sms på nummer 72250, skriv dingata sen din text!

//Kany

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista