Rootz One på världens bästa god morgonshow med DJ Juan Havana och Danina!

God morgonshowen du inte fick missa!

Oj oj oj

Snacka om att jag var lycklig när jag vaknade 05.15 imorse och skulle sticka till jobbet. Torsdagar betyder Dagens artist OCH tävling och idag var det inte vilken tävling som helst! Vi skulle nämligen avsluta meningen "Om jag vore 2Pac skulle jag.........................

Ja vad skulle vi?!

Fick in många feta förslag på detta och alltså förlåt mig men jag måste ge mig själv props för...

Om jag vore Tupac skulle jag vara TILLBAKA!

Finns en skön sida man kan gilla som heter "God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber". Jag gillar!

Men men vi var tvugna att utse två vinnare och det blev:

om jag vore tupac så hade jag bokat in ett par uppträdande konserter just för fattiga och föräldralösa barn världen över. Tror inte någon i dagens musik bransch hade kunnat mäta sig med göra likadant och komma i närheten av den summan som tupac hade åstad kommit och hjälp så många med endast ett par konserter ! Bästa morgonen showen tack för ni finns

OCH

om jag var 2pac skulle jag kämpat mot illumaniti på samma sätt som han gjorde. Btw 2pac var och kommer alltid förbli världens bästa artist och människa. Han ger många människor i denna värld inspiration.

Som om detta inte vore nog hade vi Malmöartisten Rootz One med oss i studion som spelade lite av sina låtar. Checka ut det i vårt arkiv om du inte var vaken imorse.

PEACE////Danina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista