Hood Love

Godmorron King!!

Eller Queen för den delen..Idag vände vi oss till alla som behöver en publick när dom grälar.Du som alltid ska överrösta och storma ut från rummet när du diskuterar.Drama är något vi alla kan relatera till, vi har alla olika gränser men synen är den samma. Idag kom vi fram till att en dos av drama i relationen skadar inte men välj tajmingen är avgörande.Ställ er inte mitt i stan å bråka vilt om vems tur det är att  ta tvätten :)

checka ut några av våra drama queens/kings sms:

Jag är latina och jag är eldig av mig men skulle inte vilja kalla mig dramaqueen! Blir kallad Jalapeno av min väninna för att jag är så eldig ;)

Hej! Jag råkar vara latina och har hört i alla mina förhållanden att jag är en dramaqueen och att det har med min bakgrund att göra men jag håller inte riktigt med. Isåfall är det svenska män (generalisering) som inte kan hantera kvinnor! Det positiva med oss lite drama queens är att vi är eldiga på alla bra sätt också (har ofta lätt att uttrycka även sin kärlek och glädje) vi är liiiiite roligare att vara med helt enkelt ;) so don't diss us dramaqueens

lugna killar som inte kan visa känslor gör mig galen, då vill jag som tjej trigga honom så mkt sin möjligt.. ofta handlar det om att jag inte fått den uppmärksamhet o kärlek jag behöver, istället för att säga baby ge mig en kram så startar ja ett tjaffs ... dumt! / Sara

Imorron är vi tillbaka och då kommer Nils som är meteorolog yes!! Vi ska snacka om vädret:)Prick kl 7 Missa inte det!

ps:Dagens artist var dj Kay slay med Nore ,Jaheim , Left Gunz med låten No Problem

mvh Dejaaay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".