Danina med riktigt giriga ögon va. Önskar sig en sedelpress

Pengar + kärlek = vad?

Hett ämne i dag när vi försökte reda ut pengarnas plats i kärleken, eller kanske kärlekens plats i pengarna? Vi kom fram till att oavsett hur så är cashen ingeting man kommer ifrån bara för man är kär, dejtar, eller har ett förhållamnde. De hänger med en, överallt. Oavsett om man har dem eller inte.

Så klart kom många feta sms så allt var precis som vanligt och vi kom snabbt in på det här med att brinna för något. Kolla:

För mig handlar det inte om pengar, min kille måste inte tjäna massa pengar för att jag ska kunna vara stolt över honom. För mig handlar det om att ha ambitioner, man kan inte ligga på soffan, utan jobb, utan ambitioner och tro att allt sådant kommer av sig själv. En kille blir 100 gånger sexigareom han har ambitioner och drömmar och jag verkligen ser att han försöker komma någonstans, kämpar för att göra något av sitt liv!

allt handlar om ambition, och mycket pengar ses nog oftast som att man har mycket ambition, och har man ambition för jobbet, så känner nog dom flesta att partnern får det för själva förhållandet också. Kram Jessika :)

Håll glöden uppe för vad du än gör alltså! Pengar kommer pengar går det vet ni mycket väl. Och en sak till: snacka med din kille eller tjej om detta med parra för annars kommer det dyka upp i förhållandet här och där säkert på otrevliga sätt.

Vi hörs imorgon ha en underbar tisdag! Kärlek från
Danina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".