Skaka av dig dammet

Get that dirt off ya shoulder! Det är lite känslan varje fredag i världens bästa god morgonshow. Juan ville få bort nojan och jag själv öka hastigheten från ord till handling. Det slutade i prat om egon, om kontrollbehov och lathet. Jag fick en lavett också...

Men lavetten var kärleksfull, det var tough love!

asså jag förstår mig inte på såna människor. Om du vill göra nåt så e det bara att göra det. Vad är problemet liksom? Va e det du vill från andra. Ska dom ge dig en vakna upp lavett lr vad? Jag tror bara att du är lat gumman. Vill man något så kan man. Och du kan nt tänka det är din ide och andra kommer ut med det. Ingen bryr sig, va har du utav det? No hate men skärpning! Ha en fet helg

Och ja det är sant, kände mig sjukt träffad. Den här veckan har jag bara sett någon göra verklighet av det jag bara tänkt. Och de gjorde det grymt! Så klart jag blev lite ledsen men framförallt arg på mig själv för segheten och började tänka om detta var något mönster i mitt liv.

Jag har i alla fall lovat att jag ska äta upp 2011, det här ska bli mitt år! Innan året käkar mig om ni fattar vad jag menar.
Ha en underbar helg vad du än gör. Tack för att du lyssnar, älskar, hatar, reagerar, inte reagerar.

Massa kärlek från
DANINA

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".