Dj Juan Havana alias Cupido!

Godmorron yao!

Godmorron alla vänner idag kunde vi inte undvika datumet , vi kommer inte undan san valentin eller den kommersiella alla hjärtans dag:)

Så vad gör man om man är singel och har ingen att valentaina med? Jo det sista du får göra är att dra på restauranger ,blomster affärer eller ringa dina par i "förhållande-kompisar "som hånglar som fan så här dags. Den här dagen är precis som alla andra, förutom att romantiken å kärleken är mer framkallad.Nallar å choklader kan man få hela året ,så tänk på  dj Juan Havana om du känner dig lite ensam idag  d lugnt ... det kommer fler gånger:)

Jag måste erkänna att jag är en romantiker året om.Som singel eller upptagen av nån söt tjej..Jag fixar gärna middan å tänder lite ljus  överraskar dig å skriver dom där gulliga smsm du behöver. Men  finns det en sak som dödar romantikern i mig är när tjejen inte ser jobbet bakom gesten eller uppskattar denför fem ören!

Idag kunde vi samtala kring alla hjärtans dag på ett speciellt sätt, lyssna på showen i efter hand för det blev en del intressanta frågor å såklart en hel del kärleks förklaringar!

Imorron är vi tillbaka prick kl 7, då ska vi  fråga oss om inte internet "dödade" dejtandet???

Ha en fin dag tills dess! mvh dejaaaay Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".