Biktbåset: Hur går vi från att dejta till att bli tillsammans?

Skickat till dingata@sr.se:

"Hej din gata!

Jag har dejtat en kille väldigt länge nu och jag gillar honom som fan. Han är killen som sätter ett leende på mina läppar varje dag. Problemet är att jag inte vet hur man ska ta nästa steg. Hur ska jag gå från att dejta denna underbara kille, till att vara tillsammans med honom? Vi är båda i 20 års åldern så jag kan liksom inte fråga chans på honom! Vi bor båda hemma så det gör inte saken lättare när det kommer till att umgås mycket och när man vill, för det känns så seriöst att träffa föräldrarna innan vi ens är tillsammans. Ska man vänta på att killen tar första steget, ska jag ta första steget, ta det som det kommer eller hur tar man sig från dejtandet till förhållandet?

Tacksam för er hjälp, MVH

Maria"

Maria frågar dig så hjälp henne med dina tips för att hon ska gå från dejtande till förhållande! Hur ska hon göra? Vad ska hon säga? Skicka dina tips till dingata@sr.se!

//Kany

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".