Biktbåset: Hon har varit tillsammans med min polare!

Skickat till dingata@sr.se:

"Tja!

Jag vill bara veta vad andra tycker om detta

Jag har länge spanat in en tjej som e sjukt snygg och en dag så tog jag kontakt med henne! Efter det så har vi hörts av en massa och jag gillar henne, hon e snygg och snäll och vi har kul. Vi gillar samma saker
Mitt problem e att hon har varit tillsammans med en av mina polare!!! Jag såg dom tillsammans när dom va ihop och nu vill ja va med henne. Hon verkar inte bry sig om att jag och han hänger ibland men jag kan inte släppa det o han kanske får spel på mig om ja blir tillsammans med henne. Vi snackar mest i telefon och smsar, jag vill berätta för min polare så hon o ja kan träffas mer.

Det känns helt skumt, ska jag bry mig om vad han tycker eller?

Som sagt, vill bara veta vad andra tycker att jag ska göra?

Keep up the good work, P"

Vad tycker DU att P ska göra? Ska han fortsätta dejta sin kompis ex i smyg eller ska han berätta för honom att han gillar tjejen???

Vad hade du gjort i den situationen? Hjälp P med vad han bör göra! Skicka in dina tips och råd till dingata@sr.se eller skicka sms till 72250 skriv då dingata sen mellanslag och din text!


//Kany

Fråga

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.