Eftermiddagsshowen 15.00-17.00

Susanne är på krigsstigen

VÄLDIGT Personligt...

Ahhh, jag har en fulperiod. Brukar ni också ha det???

Du vet när håret inte vill, man har en finna här och där, kläderna sitter konstigt, inget kul i garderoben och JAG skyller allt på att jag är blek. Ingen sol sen augusti månad och nu är jag gråblek. Första titten i spegeln var morgon är en skräckfilm.

Idag såg jag till att äta ordentligt med C-viatminer till frukost, jag lyssnade på Adina Howard hela vägen till jobb, och jag smörjde in mig med cocoskräm för att lukta sommar. Det hjälpte faktiskt mig att må bättre! Vet inte om det var Adinas Röst eller sommarvibbarna från cocosdoftenade krämen som gjorde att jag kände mig rätt jävla snygg! Där gick jag, till jobb… Feeling good!

Jag har en obligatorisk grej jag gör var dag innan jobb, jag stannar förbi och handlar kaffe. Gillar att snacka med killarna i den lilla affären och kanske trycka i mig en kanelbulle när jag ändå är där, det luktar ju så gott när de är nybakade.

Samtidigt som jag stod inne i den lilla väldoftanade butiken med min varma kaffe i näven och cocoskrämens magiska effekt på mitt självförtroende så jag DEN sjukaste onelinern på länge.

En retuscherad brud på omslaget och texten : ” SEXET SOM GÖR HONOM KÄR!!!!”.

- jag tappa lusten för att leva och blev så jävla provocerad!!!!

Vad fan är detta????? Menar dem allvar!!!!!????

SEXET SOM GÖR HONOM KÄR!!!!

Jag är producent på Din gata och då och då hör ni min röst här, jag kämpar dagligen för att unga tjejer ska må bra.

I bakhuvudet av varje program tänker jag på er, och vårt ansvar i media. Jag vill att Din gata ska inspirerar, ta fram era unika sidor och att ni ska fatta att NI är svinbra allihop. En Mening i en Tidning får mig att inse hur jävla viktigt mitt jobb är.

Den tidningen och alla andra veckotidningar med dessa budskap är skit! Sluta läsa dem. De förnedrar er, tar er för givet, har er som måltavlor för deras sjuka ideal, de har fördomar om hur ni ska vara.

Jag blev så provocerad och jag VILL att ni också ska bli det.

Nästa gång ni läser liknande rubriker. Sträck ett stort finger mot den och säg: FUCK OFF!

Såå… nu ska jag sluta plädera och vara en moralkärring. Ville bara säga det!

Sen en annan sak, varför tänker man på sommar så fort det doftar cocos?

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".