Biktbåset: Jag vill inte såra henne men jag vill inte ha henne!

"Hej, jag har ett problem, som kanske inte alla fattar varför det är ett problem, men jag ska försöka förklara.

Jag och min tjej har gjort slut ganska så nyligen, för hon skulle flytta till en annan stad för att plugga, och grejen är att även fast vi gjorde slut gemensamt, så ville jag egentligen inte göra slut.

Så nu, träffar jag en annan tjej, som är min granne, som jag ligger med men jag får bara ångest över det, för jag vill egentligen vara med mitt ex.

Vi skypar varenda dag, och snackar ofta på facebook, men så fort vi har bråkat eller något på skype så sticker jag till tjejen jag ligger med.

Och nu har tjejen som jag ligger med börjat få känslor för mig, men jag vill egentligen inte träffa henne alls!! Jag vill ju bara ha mitt ex tillbaka, men hon vill inte ha mig.

Hur ska jag lösa allt det här? Jag vill inte såra tjejen jag ligger med, men jag kan inte komma över mitt ex och jag vill bara ha tillbaka henne.

Vad fan ska jag göra?!

/Robin"

Vad tycker du att Robin ska göra??? Skicka in det till nummer 72250, skriv dingata först och sen din text eller mejla dingata@sr.se!

//Kany

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".