"Om du lagt ner arbete på att fuska bra har du ju förmodligen lärt dig något!"

Sms:en gick mot strömmen i dag! Jag hade förväntat mig en massa sms och mejl om att det är helt fel att fuska men här är lite av vad lyssnarna egentligen tycker!

"jag brukar säga att en riktigt bra lögn ibland är bättre än sanningen; detta kan appliceras på fusk i bemärkelsen att om du lagt ner arbete på att fuska bra har du ju förmodligen lärt dig något! Laterrrr /necks"

"Jag tycker inte att det är okej att fuska, för att fuskar du på ett prov eller något annat så lär du ju inget du dig! karin"

"Att fuska är helt enkelt THE SHIT! Jag tror på fusk och kommer alltid att göra det, t.ex om du ska ha ett prov i skolan som du har pluggat skiiiiit mycket till, men sen får den där blackouten mitt på provet som OFTAST HÄNDER MIG, så är det okej att fuska, för att jag vet att informationen sitter där inne i bakhuvudet, jag måste bara hitta det med hjälp av fusket hehe. PEACE! loca"

Läs fler mejl och sms under fliken "läs mer"!

//Kany

"jag går i åttan och är ganska bra på matte så jag går i en mattegrupp med högre krav. Det är alltid en tjej som fuskar och får mvg på proven och sitter och kollar på oss med en överlägsen min när hon får se sitt provresultat, ganska roligt faktiskt eftersom jag och mina kompisar ofta får vg så känns det bra att vi har fått det utan fusk. Samma tjej fuskade också på en engelskauppsats, hennes moster skrev den så hon fick mvg i engelska hahaha. Ha det bra"

"hej! Det är ok att fuska så länge man gör det på ett smart sätt. Jag måste erkänna att jag fuskade till en tenta på universitetet. Jag kom på densjukaste sättet att fuska på. När jag berättat sättet för visa så tappade de hakan. Man kan aldrig bli på kommen. Jag var tvungen eftersom jag var borta hela kursen, och då e det ok att fuska då. Funderar på att läsa magister och fuska mig igenom. Har redan jobb inom yrket och har inget att förlora:)"

"Jag tycker att det är okej att fuska så länge du inte blir påkommen, men då och andra sidan så har du ju inte lärt dig något, för när du väl ska ha det DÄR provet som det inte går att fuska på, så är det lite kört.
Your Biggest Fan"

"min gudmor sa att man alltid får fuska i skolan sålänge man inte blir påkommen. Gillade det:-D"