God morronshowen kl7-9

Människor är egoister!

Grymma ni är som höll detta samtalet uppe i morse, älskar när ni tänker till så tidigt på morgonen! Checka ut några av messen från världens bästa hundra komma sexare:

Människan är egoist in i benmärgen. Det gäller alla så är det bara. Däremot så tycker jag det är äckligt med folk som gör grejer för att gynna sig själva, som i samma handling skadar andra. Själv så skänker jag pengar till olika hjälporganisationer, mycket för min egen självkänsla, men samtidigt så skadar jag ingen. Bra egoism enligt mig. // Q

Godmorgon! Jag brukade säga att ingen annan förutom ens moder gör osjälviska handlingar. Man kan hjälpa någon annan men ändå göra det för att bliomtyckt, nt ha skuldkänslor, bli sedd som en hjälte osv osv. Jag är kluven om det här med att t.e.x springa in i ett brinnande hus för att rädda ett barn , om det är för att man nt vill att barnet ska dö eller om det är för att man inte skulle kunna leva med sig själv om man lät bli. Ibland tror jag vi är vardagliga hjältar utan att inse att vi gör det för det bringar gott för oss själva. Märkt det med mig själv också.

Hoppas att du är med imorron oxå  prick kl 7! Morgonshowen bjuder på live musik med dagens artister DaFuture!!!  Hörs då:)

Dejaay Juan Havana