DT är tillbaka på DG! Foto: Danina Mahmutovic/SR
God morgonshowen 07-09

Vad är en tillräckligt bra anledning för att göra slut?

3:22 min

Daniel aka DT gjorde slut med Din Gata 2008. Eller var det tvärtom? I vilket fall som helst så har vi tagit tillbaka varandra och DT kommer vikariera lite nu när Juan snart får en mini-Juan! Varmt välkommmen säger vi!

Det var en heeeeeeeeeet morgonshow med massa massa sms. Allt började med detta:

Klicka på "Läs mer" för att komma till andra lyssnares råd. Det var många som tyckte mycket. Och olika. Två andra sms satte igång viktiga diskussioner om föräldrarnas roll. Lyssna här:

Ta hand om er! Och tack till alla grymma lyssnare, vi är verkligen inget utan er. Puss! /Danina

Godmorgon på er båda!Välkommen tillbaka dt!Nu till ämnet mitt svar till både honom som är sexlös och till bra anledningar till att göra slut. Tänk alltid så här istället, varför ska jag vara i ett förhållande där jag inte trivs? Jag menar räcker inte det? Om du själv får välja så gör du väll inget du inte har lust med?Peace från Vetlanda!

till den här killens sms. Ett förhållande ska innehålla sex men det ska inte vara hela förhållandet liksom. Hon kanske inte känner sig redo för det eller så är hon kanske osäker på sig själv och sin kropp. Det kan vara flera olika saker som gör att hon blir osäker på det. Hade jag varit i din situation hade jag försökt prata igenom det med henne för det kan göra henne säkrare på det. Gör INTE slut.

hej! Till det paret som hade problem med sexet. Det låter ytligt att göra slut pågrundav sex. Men det är så att om sexdelen funkar så är det inget och om det inte funkar är det allt i ett förhållande. Det är viktigt. Det är ett sätt att få utlopp för alla känslor hur snuskigt det än låterKramar!

asså jag e brud och nt ens jag kan tänka mig att va i ett förhållande men ändå utan sex. So its not a guy thing. I feel ya. Det är nt fel att göra slut. Man ska va tsm md en person man passar ihop md . om det är ngt så viktigt du vill men hon nt vill så let her go kanske. Låt henne utvecklas. Hon e inte ditt projekt som du ska behöva fixa . Om du fattar :)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista