Juan&Danina inför framtiden foto:Juan Havana/sr
God Morronshowen kl7-9

När jag tänker på framtiden blir jag

Dagens tävlings avgjordes med ett sista minuten bidrag som kom in och charmade inte bara oss utan Filleh som var jury. Läs här vinnaren som kammade hem en goodiebag!

När jag tänker på framtiden blir jag hungrig! Jag tog nyligen studenten och under de sista året på gymnasiet så fick jag en extrem motivations-breakdown och mina betyg sjönk väldigt mycket samtidigt som min psykiska hälsa blev allt sämre och sämre. Min familj tyckte att jag förstörde för min framtid och blev väldigt besvikna. När jag väl tog studenten så hade jag jobb veckan efter och har jobbat heltid sedan dess och det betalar bra. Jag har även tagit min träning till en helt ny nivå och har satt som mål att bli fitness-modell samtidigt som jag ska jobba och tjäna mer pengar innan jag börjar plugga vidare. Strax ska jag även kanske flytta hemifrån till en lägenhet i stan. Allt detta samtidigt som jag träffat en tjej och det går väldigt bra mellan oss! Det känns så skönt att få bevisat för min familj att visa att jag är värd något och jag blir allt hungrigare på livet för jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu. "For me life is being constantly hungry". - Arnold

Imorron bitti prick kl 7 hörs vi igen!Missa inte Danina & Dj Juan Havana Dingata 100,6s morgonshow!

les go´

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".