Morfars patio,där allting började för mig! foto:min mormor Juana/privat
Tisdags bloggaren Juan Havana

Mic check one two one two

Morsan hittade en massa bilder på mig nu när mormor varit på besök.Bilder som togs när syrran å jag clownar oss , dansar oss svettiga å gör show som vanligt.Vet inte om mina föräldrar visste vad dom gjorde för artisteriet har alltid varit en del av barndomen.

Idag är syrran å jag väldigt scen vana , vi har stått inför fullsatta arenor till mindre små scener där publiken inte orkat sitta kvar.Nu kan jag inte låta bli att reflektera kring min musikaliska resa speciellt under en Malmö Festival vecka där man även i år ska göra sin grej. I fredags klev vi upp på en liten scen på RWP för att fira Gonzas singel släpp, lite över 100 pers i publiken festade med oss och välkomnade den nya musiken med glädje ,efteråt hörde jag en kompis säga

- Från Stora scenen till det här?

Han menade säkert inget illa för visst hade han rätt,det är svårt för vilken artist som helst att hålla sig relevant och ständigt släppa kvalite musik år efter år.Det han borde ha sakt var

-Från att stå sex år i rad på Stora scenen till det här?

För ett par år sen hade jag kanske tagit illa upp , vi är trots allt den ända hiphop gruppen som rockat Malmö Festivalens Stora scen sex år i sträck!!!! Idag njuter jag bara av den erfarenheten jag har fått ta del av och tycker inte du har högra status än mig för att du står på en större scen,jag började trots allt i min morfars patio och pojken på bilden är jag.

Nu på fredag hittar du mig på den lilla scenen (igen) i Raoul Wallenbergsparken med resten av dingata crewet kl 20 ,hoppas du kommer på vår Block Party! Du är bjuden:)

Mvh /tisdagsbloggaren Dj Juan Havana

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".