Vi vill ha just dig! Foto: Shirin Rezai/SR

Vill du bli programledare på Din Gata?

Nu söker vi programledare till våren och sommaren. Klicka på ”Läs mer” för att se vad vi letar efter.

Din Gata 100,6 är en ung lokal Malmökanal med attityd som passar i Sveriges yngsta och mest internationella storstad. Din Gata 100,6 har örat mot Malmös gator. Varje morgon och eftermiddag står två programledare i studion med ett nytt ämne och en ny fråga att diskutera och reflektera kring. Med lyssnarna som en självklar, tredje programledare.

Till våren och sommaren söker vi programledare som ska ha god kännedom om Din Gatas musikutbud och är välbekanta med Malmö. Du som söker gillar att jobba med ungt tilltal, är driven, snabb och bra på att formulera dig i tal och skrift.

Bakgrund och kvalifikationer
• Journalistutbildning är en merit
• Erfarenhet av redaktionellt arbete på en redaktion är en merit
• God kunskap om Din Gatas målgrupp (15-25) är ett krav
• Brett kontaktnät i målgruppen är ett krav
• Radiovana är en merit
• Erfarenhet av Sveriges Radios verktyg; ENPS, DIGAS, Isidor och Mandozzi är en merit
• God kännedom om sociala medier är ett krav

Eftersom Sveriges Radio speglar samhället i hela dess bredd söker vi medarbetare som har erfarenheter från olika kulturer och miljöer.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 9 februari 2014.

Skicka en ljudsnutt där du presenterar dig själv och berättar varför just du hade varit bäst för jobbet samt ditt CV till dingatajobb@sverigesradio.se

Eller ansök här.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista