Affisch för talkshow med P3 Din Gata
Filmen om Leslie var fokus i diskussionen om manlighet.
P3 Din Gata talkshow i Sofielund

"En riktig man är en gangster som becknar"

32 min

Vi åkte till Sofielund, där Leslie är ifrån för att prata om vilka känslor man kan visa som kille och vi bjöd in er lyssnare till samtalet. Är det modigt att visa känslor?

Hur svårt är det att säga till sin bramski att man älskar honom, utan att driva eller lägga till "min bror"? Kan killar ens visa andra känslor än glädje, ilska, kåthet?

"Jag gråter inte, jag har bara fått nåt i ögat", säger Leslie Tay i filmen Leslie brinner. I filmen försöker Leslie hitta ett musikaliskt sätt att uttrycka sig på där han visar sina känslor - men utan att vara för sårbar.

Marco Vega är sexrådgivaren som vill förändra bilden av mannen och han säger att män oftast bara visar tre känslor: glädje, ilska och lust. 

Kaleevi är rapparen från Malmö som inte rappar om ass, aina eller att beckna! Han tror att bilden av hiphopen har ändrats, fler typer av personer får plats i rapkulturen.

Och! Här är länken till klippet Luxander pratar om: https://www.youtube.com/watch?v=Mn8cH13dR4I

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista