1 av 2
2 av 2

Det e jag som e Ehsan.

Vad hendish?

Lyssna på denna. Jag va nere på lagret och fixa plats för mina nya varor som skulle komma när min lur ringde och det var farsan som sa att Ulla leta efter mig. Jag känner ingen Ulla och börja nojja lite och trodde det var snuten eller nått och att det var knas. Men sen ringde min polare Mariano mig och sa att den Ulla är en tjej från radion. Så jag tänkte att hon vill väl intervjua mig för nått som jag gjort eller inte gjort eller nått. Sen ringde jag henne i alla fall och sa att det var jag som var Ehsan och undrade vad hon ville.

Ja, du vet hur det e. Badabim badabom, och så har jag fått en egen show på Sveriges Radio. Hur sjukt e det?!

Du vet, mitt ego kan ta över ibland, men det e lugnt för den här tjejen som heter Susanne tar ner mig på jorden och så. Ska jag va helt ärlig så kan hon dissa mig fett ibland men det e lugnt. Det e jävligt bra. Jag hade fått spel om jag skulle jobba med nån brud som satt och va dryg hela dagarna och inte gjorde ett skit. Men Susanne fixar det mesta.

På Din gata hör du också annan snubbe som ser lite ut som en terrorist om man ser honom på långt håll men han e skitsoft. Saman heter han och han chillar och säger feta grejjer. Killen ser ut som han precis kommit från djungeln eller nått. Långt hår och långt skägg, men inte som Jesus utan mer som Castro fast han har inte vitt skägg och vitt hår.

Jag tänkte iaf att du skulle lyssna på mig och se om du diggar det eller inte.

Du vet, jag e inte som andra. När jag va 5 fråga jag farsan vad man ska plugga för att bli kung. Han sa att man inte kan plugga till det så sen dess har jag tyckt att skolan e drygt. Jag vill ta över. Asså ta över hela skiten. Va boss rakt av. Men jag e soft så jag kommer inte va nån sån asshole boss. Lyssna på mitt program vardagar kl 16 så kommer du fatta vilka feta planer jag har för Malmö. Sen tänkte jag utnyttja systemet för att fixa mig brudar. Grejjen e den att jag har fått hustla för allt jag har. Ey, jag har hustlat fram det fetaste radioprogrammet ever. Jag ska göra radio med hjärtat och inte på sånt blödigt metrosexuellt sätt utan med ryggrad och stake. Och mycket hjärta. Det e vad det e lixom.

Du vet, på den radiohuset är jag feta stjärnan nu så alla bara säger att allt e bra hela tiden.

Du vet, jag gör min grej som jag vill så vill du ge mig cred så maila till mig på ehsan@sr.se

// the prophet

O förresten. Jag hörs på 100,6 i Malmö. Du vet där dom körde riktigt oldschool innan.

(Ehsan på Din gata 100,6 i maj 2006)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".