Chatt med Warberg IC

Chatt med Warberg IC

Dagen innan SM-finalen i Globen gick det att chatta med Warbergsspelarna. På frågan om de trodde att de kommer vinna finalen? Svarade spelarna självsäkert: ”Självklart tror vi det! Allt känns bra i laget och vi är verkligen laddade för att ta ett tredje raka guld!”

Moderator:Välkommen! Nu börjar chatten med Warbergsspelarna. Chatten är öppen till 09:30.
Jonte:Vad är bäst om ni jämför ett fullsatt Globen med en kokande Sparbankshall?
Warbergsspelarna:Danielsson: Ett fullsatt Globen är riktigt häftigt att spela i, men där har vi ju också våra fans från Sparbankshallen med oss som gör det extra roligt. Jimmy: Håller med Danielsson, en avgörande match i Sparbankshallen och också grym. Då trivs man.
Patrik Bergströ:Vill säga lycka till! jag kommer sitta o kolla på matchen i globen! tänkte köpa en match tröja där men jag undrar vart dom kommer finnas att köpa ? Och så vill jag säga ” Peter sjögren! bäst du gör en bra mach annars får du höra de på lägret 09 :) ska va med! hah skojja! lycka till som sagt var! Mvh patrik bergström
Warbergsspelarna:Peter Sjögren: Jag lovar att jag ska göra mitt allra bästa i morgon för att vi ska vinna! Roligt att du kommer på lägret. Matchtröjorna är tydligen slut säger våra experter här, men det går att köpa andra supportertröjor på ”blå tåget” och i Globen i morgon.
Martin Rutgerss:Det går många ryckten om att eran gammle lag kamrat sk göra komback stämmer det?? asså jag mennar karl-johan karlson. stämmer det??
Warbergsspelarna:Spelarna: Han har ju gjort några inhopp på träningarna under säsongen, bland annat igår. Kalle har då sett riktigt vass ut! Däremot så har vi inte hört om några comebackplaner från honom.
Oscar<3:När kommer första kassen för Oscar? På lördag?
Warbergsspelarna:Oscar: I morgon kommer jag inte byta om, men förhoppningsvis så kommer första målet nästa säsong! Jag ska ändå vara med och stötta gubbarna för fullt i morgon.
Johannes:En fråga till målvakten Peter Sjögren, jag undrar vilken spelare i AIK har du mest respekt för?
Warbergsspelarna:Peter: Svår fråga. Lorendahl får jag säga.
Peter:Kimmo, är krutet torrt. Kommer ihåg ditt grymma skott från finalen 2005
Warbergsspelarna:Kimmo: Ja, det är torrt. Vem glömmer ett sådant skott?!
strellan:Vi är många som vill se Bult på planen även nästa säsong. Vad krävs för att Bult ska fortsätta?
Warbergsspelarna:Bult: En tidsmaskin, så att man blir 10 år yngre. Det var snällt sagt, men nej det kommer inte bli av att jag fortsätter.
Mucki:När Mikael Andersson gjorde mål i förlustmatchen i Globen kommenterade experten det med: ”Kolla in måsen, måsen har landat”. I semifinalen gjorde Jimmy Persson mål och det kommenterades med: ”Vilket höstlöv som seglar in”. Vad är grejen? Lär man sig inte hur man skjuter på Sörse?
Warbergsspelarna:Jimmy: Haha, vi kan mycket annat på Sörse, men inte skjuta kanske.
VBG:Vad kan känslan av att vinna ett SM guld jämföras med?
Warbergsspelarna:Spelarna: Det är svårt att jämföra med något. Det är total glädje!
Moderator:Nu är det tio minuter kvar, passa på att ställa dina frågor till spelarna nu.
ludde:tror ni att ni kommer vinna finalen?
Warbergsspelarna:Spelarna: Självklart tror vi det! Allt känns bra i laget och vi är verkligen laddade för att ta ett tredje raka guld!
lisa:Vilket är viktigast era materialare eller ni spelare?
Warbergsspelarna:Spelarna: Alla är lika viktiga i laget. Från den som avgör till den som blandar sportdrycken! Vi vinner och förlorar tillsammans som ett lag.
Martin Rutgerss:Hejsan kimmo stämmer det att du jobbar på hallands nyheter i falkenberg istellet för att jobba på maridalsskolan i varberg som du gjorde innan
Warbergsspelarna:Kimmo: Ja, det stämmer det
Maria:Vad är roligast med att spela innebandy?
Warbergsspelarna:Spelarna: Att det går snabbt och blir mycket mål. Sedan är det ju nästan aldrig avgjort och det gör det spännande!
kalle persson:Hej Warberg ! skulle bara vilja säga att jag tycker att Kimmo Eskelinen är otroligt duktig men även hela Warberg. Jag undrar: Hur ofta byter ni linda och blad ?
Warbergsspelarna:Spelarna. Kimmo säger tack så mycket! Det är väldigt olika från spelare till spelare. Vissa byter linda så ofta som varannan vecka, andra någon gång per säsong. Blad spelar man med till det blir för mjukt eller går sönder.
Peter:Till Martin Emanuelsson: Hur snabbt har du sprungit 100 meter?
Warbergsspelarna:Martin: Jag har aldrig 100 meter på tid, så jag vet inte tyvärr. Spelarna: Vi andra tror att han lätt gör det runt 9 sekunder :-)
JB:är alla med till globen och ar friska så dom kan spela
Warbergsspelarna:Spelarna: Ja, alla är med och är friska!
Martin Rutgerss:tja canerstam är du ocxå och chattar på radio halland?? vad kommer dom på ps skolan att säga om ni förlorar eller vinner?
Warbergsspelarna:Jim: Japp, jag är med här också. Vinner vi blir det förhoppningsvis hyllningskör på måndag. Förlust tänker vi inte på.
Moderator:Tack för alla frågor! Och tack till Warbergsspelarna som har svarat, lycka till imorgon i finalen.
Moderator:Nu är chatten avslutad.
JB:är alla vakna i bussen ?
Warbergsspelarna:Spelarna: Mer eller mindre :-) Vi har precis ätit frukost i Jönköping och nu rullar bussen vidare. Jocke Andersson och Danielsson sover nog ganska snart däremot!