Therese

Snyggast längs den blå linjen

Jag hör inte till skaran som matchar ögonskuggan med tävlingslinnet och som genom metodiska tester kommit fram till vilken mascara som är svettåligast. Jag kan väl erkänna att jag gillar att springa i snygga, färgglada kläder, men funktionen kommer alltid före utseendet när jag väljer vad jag ska ha på mig.

Det sistnämnda skulle jag med lite god vilja även kunna säga om min nya frisyr. Det är ju funktionellt med en flätad frisyr som håller i alla väder och som håller håret borta från ansiktet. Men nä. Jag ordnade så det kom en duktig frisör till mitt morgonprogram imorse och grejade tjusiga flätor av mitt tjocka, toviga löparhår. Och det handlade ärligt talat bara om att jag ville vara fin. Sen är det ju trevligt att slippa ha hår i ögonen, men det kunde jag ordna helt själv med hjälp av hårnålar och en hederlig knut i nacken.

Dessutom, alla som säger att de BARA springer för att det är så himla, himla kul och för att de mår så bra ljuger. Till viss del handlar det om att vi vill se bra ut nakna. Och det skadar ju inte någon om man dessutom är snygg när man jobbar på att se bra ut naken.