SUPERBLOGGEN

"Den negativa kritiken befogad"

Värendsvallen. Denna klassiska arena. Östers hemmaborg. En arena som jag tyvärr aldrig hade vart på innan måndagens match. Nu är jag det, men tyvärr kunde jag inte ta någon seger med mig hem.

Efter helt lysande spel i första halvlek var det som förbytt i andra. Efter att ha visat upp hur våra toppar 2012 ser ut i första halvlek fick vi tyvärr också se hur dalarna 2012 ser ut i andra.

Diskussionerna efter matchen har inte varit nådiga. Visst är det negativa Halmstad som alltid men efter andra halvlek mot Öster så är den negativa kritiken befogad. Jensa måste lära sig hur man matchcoachar. Funkar inte plan A så kan inte plan B vara tjonga boll. Blir Boman eller Baldie trötta så har vi ingenting av klass att slänga in. Antonsson och Selmani är fortfarande för unga och späda.

På lördag är det återigen match, om nu inte spelarstrejken slår in. Jönköping Södra åker det 15 milen ner med Nissastigen. Ett J-Södra som har startat bra i årets serie. Dock är det på Örjan som matcen går och där ska vi vinna. 3-1 igen? Låter det som en bra idé? Bra, då kör vi på det.

amor Klubben nostra lex
Mental til the end...