Foto: Marcus Johansson
SUPERBLOGGEN

"Första segern var en enorm lättnad"

Att segern mot Värnamo i söndags var efterlängtad är ett mildt beskrivande ord. Lika besviken som man var dagarna efter den blytunga derbyförlusten mot Varberg lika lättad kände man sig dagen efter Värnamo-matchen när man gick till jobbet.

Vi släppte visserligen in två mål bakåt, men det viktigaste att lägga vikt på efter den här matchen är att anfallsspelet äntligen kom igång, att vi började skapa chanser, fick göra tre mål och att Rodevåg fick göra två av dessa. Att Stefans målskytte kommer igång är en väldigt viktig ingrediens för att det här skall bli en lyckosam säsong.

Blickar nu framåt mot söndagens bortamatch mot Assyriska i Södertälje. Vi har hyfsad statistik på Södertälje Arena mot Assyriska de senaste åren, förra årets möte på den arenan var ingen klang och jubel föreställning för oss gulvita, men vi brukar annars göra helt okej matcher där uppe. Med nytt ingjutet självförtroende hoppas jag killarna kommer heltaggade ut på planen till söndagens match och går för en ny trea. Självklart finns jag på plats och hoppas även kunna leverera en spektakulär sammanfattning i efterhand från denna resa till er läsare.

För er som inte tar er upp till Södertälje hoppas jag vi ses på Falkenbergs IP på onsdag när Landskrona BoIS kommer på besök. Pushar även för att alla anmäler sig till Yellow And White Prides bussresa till Ängelholm 21/5.

Det kan aldrig bli för mycket FFF!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista