SUPERBLOGGEN

"Detta kommer gå vägen"

Tre hemmamatcher och tre segrar. Hemma på Örjan är vi starka. Nu säger jag inte att vi kommer vinna alla hemmamatcher men så som det ser ut nu så kommer vi plocka många poäng på hemmaplan. Får vi bara igång bortaspelet också så kommer detta att gå vägen.

Matchen mot J-Södra var ytterligare ett bevis att våra toppar är oerhört höga men att vi samtidigt har väl låga dalar. Sista kvartarna i vardera halvlekarna var ruskigt oorganiserade och ängsliga. hur kommer sig detta? Är det trötthet eller är det så att förra årets säsong ändå sitter i inne i skallarna på grabbarna mån tro?

Nä, detta kommer gå vägen. Hemma på Örjan kommer vi ta våra poäng och på söndag börjar vi med vinsterna på bortaplan då vi ska åka 110 mil norrut. Umeå kommer att besökas och få höra på blåsvarta sånger.

Den 16 juni är det dags för HBK att besöka de småländska skogarna igen. BKS arrangerar självklart resa och vi satsar på att få med årets största följe efter derbyna. In på BKS hemsida för mer info.

Amor Klubben nostra lex
Mental til the end...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista