ETER onsdag 24 januari

Gotland i vinterskrud
När snön lägger sig över det gotländska landskapet skapas nya förutsättningar för öns fotografer att ta stämningsfulla bilder.
Vi frågade fotografen Henrik Radhe varför vinterbilder är så vackra.

(Kl. 15:51)


Bekymrat läge på Svenska Spel Trots att det gått över fyra månader sedan det var val så finns det ingen klar politik för ”spelfrågorna” och vem är egentligen ansvarig minister för dessa frågor?
Berra Sandström är ordförande för HTF-klubben i Visby och sitter med i Svenska Spels styrelse. Han undrar en hel del över regeringens brist på spel-beslut. När kommer besked om den tänkta satsningen på bingospel?

(Kl. 15:07)


Friskt vatten nådde inte ön
Man skulle kunna tro att den senaste tidens stormar sett till att mycket nytt friskt vatten blåst in i Östersjön. Men så är det inte. Stormen Per gjorde varken till eller från för vattnet runt Gotland. Visserligen kom det in en del nytt vatten, men det nådde inte till Gotland.

(Kl. 15:23)


Efter Lars kommer Lars  Lars Samuelsson, vd för Geab, föreslås bli ny ordförande för Gotlands idrottsförbund. Han efterträder därmed Lars Sjöholm som slutar. Lars Samuelsson föreslås idag av en enig valberedning att föra ordförandeklubban i idrottsförbundets styrelse.

(Kl. 15:37)


JoNo - mannen och musiken JoNo är en av fyra som nominerats till priset Årets Rockskalle. Johan Norrby besökte Eterstudion för att prata om sin musik.

(Kl. 16:08)