1 av 2
2 av 2

ETER fredag 2 februari

(S)jälvkritik inom partiet
Socialdemokraterna gjorde ett dåligt val i höstas och nu har partidistriktet på Gotland gjort en analys över valutgången. Oppositionsrådet Björn Jansson ger socialdemokraternas bild av varför det gick som det gick i valet.

(Kl 15:37)


Läkare protesterar mot påtryckningar
Gotländska läkare har polisanmält ett läkemedelsföretag för otillåten påtryckning. I och med att ett nytt diabetesläkemedel skulle presenteras erbjöds läkarna tusen kronor per timme för att läsa in sig på ett studiematerial.

(Kl. 15:06)


Radion rustar ned
Sveriges Radio - och därmed Radio Gotland - står inför stora nedskärningar. Det talas om krympande sändningstid för de lokala kanalerna och om att 400 personer på Sveriges Radio måste sluta. I morse var det personalinformation om det trängda ekonomiska läget.

(Kl. 15:20)


Drinkar från förr
Är det någon som beställer Lumumba, Ciba Libre och Pina Colada numera? Drinkarna som var inne på 70-talet, när Tomas Ardin var ung. Vår reporter försöker hitta några minnen från förr i bardisken.

(Kl. 15:51)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".